BS FORCE FOCUS 90caps

Pris:
269 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1942111
Delbetala från 16 kr/mån Mer info
Typ:
105% FORCE FOCUS
Antal:
Kommentar till butiken:
BESKRIVNING
105% FORCE FOCUS är ytterligare en exklusiv produkt från bigstuff. Den imponerande ingredienserna stimulerar tillsammans både kropp och själ. Detta är därför en perfekt pre-workoutprodukt som får dig att hålla både fokus och energinivån på topp. Den är också perfekt när du behöver en mental boost – oavsett om du vill förbättra fokus och koncentration eller öka din känsla av välbefinnande.
En portion 105% FORCE FOCUS innehåller taurin (1g), L-tyrosin (1 g), kolinbitartrat (500 mg),  (Lion’s mane) (NGF) 200mg och koffein (200 mg). Tilllägget av NGF och kolin, som tillsammans ökar mängden av signalsubstansen acetylkolin, kombinerat med taurin, L-tyrosin och koffein för att öka den mentala skärpan – gör 105% FORCE FOCUS till det perfekta valet när du behöver vara fokuserad, klar och alert.
Som alla bigstuff produkter är innehållet i 105% FORCE FOCUS fullständigt transparent.  Detta är ett unikt förhållningssätt inom kosttillskottsbranschen – men det betyder att du vet exakt vad du betalar för och vad du stoppar i din kropp.
105% FORCE FOCUS framställs också i HPMC-kapslar som är lämpliga för vegetarianer och veganer. 
Den ultimata pre-workout-kombinationen kan erhållas genom att kombinera 105% FORCE FOCUS och 105% NITRIC OXIDE och på så sätt få en synergistisk effekt.
Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

NÄRINGSINNEHÅLL
INGREDIENSER I 105% FORCE FOCUS
Per 4 kapslar:
Taurin 1 g, L-tyrosin 1, kolinbitartrat 500 mg, NGF 200 mg och koffein 200 mg.
LÄMPLIGT FÖR
Vegetarianer och veganer.
ALLERGENER
Inga

ANVÄNDNING
Tag 4 kapslar 30 minuter före träningen, helst på tom mage. På träningsfria dagar, 2 kapslar 3 gånger dagligen.
Om du vill använda 105% FORCE FOCUS som ett dagligt tillskott för att öka fokus och humör, ta 2 kapslar 3 gånger dagligen.

INNEHÅLL 90caps