BS FORCE E

Pris:
365 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1762679
Delbetala från 21 kr/mån Mer info
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
FORCE E

Precis som övriga bigsuff nutritionprodukter har Anti-Estrogen en fullständig innehållsförteckning där alla ingredienser är tydligt beskrivna. Dessutom innehåller produkten doser som är forskningsbaserade och de mest potena varianterna av varje ingrediens; till exempel har vi använt den högsta styrkan av Resveratrol, 98% rent Resveratrol per kapsel vilket är mycket effektivt vid vätske.
Den fullständiga innehållsförteckningen inkluderar Resveratrol 98% (750mg), Indole-3-Carbinol (400mg), Bladderwrack extrakt (400mg), BioPerine® (5mg) och Vitamin D3 (2500iu).

Resveratrol är en helt naturligt och kraftfull antioxidant som finns naturligt i röda vindruvor och är känd för mängder av hälsofördelar. Bland annat är Resveratrol känt för att stärka kroppen naturligt och minska risken för bland annat hjärtsjukdomar.

Varje ingrediens har valts med omsorg på grund av dess specifika funktion för att reducera östrogen och balansera kroppens hormonella nivåer. Anti-E är tillverkade av ett helt naturligt kapselhölje (V-Caps) så de är anpassade för vegetarianer och veganer.
Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Anti-E
ingredienser
I 3 kapslar:
Resveratrol 98% 750mg, Indole-3-Carbinol 400mg, Bladderwrack 400mg, BioPerine® 5mg, Vitamin D3 2500iu.
Övriga ingredienser:
Maltodextrin.
Lämpligt för
Vegetarians.
Allergener
Inga.

Användning
Ta 3 Anti-E kapslar utspridda över dagen.Till exempel, ta 1 kapsel på morgonen, 1 kapsel på eftermiddagen och 1 på kvällen.
Synergi
Anti-E fungerar bra i kombination med andra testosteronhöjande kosttillskott som  ZMA and Bulbine Natalensis. Om du använder Anti-E som ett PCT-tillskott, fundera på andra kosttillskott såsom N-Acetyl L-Cysteine och Milk Thistle Extract.