BIGSTUFF Vitamin D3 Tabletter 5000 IE 90 tabs

Pris:
95 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1599225
Delbetala från 6 kr/mån Mer info
Typ:
Vitamin D3 Tabletter 5000 IE 90 tabs
Antal:
Finns i lager
VAD ÄR VITAMIN D3 TABLETTER 5000IE?
 Vitamin D3-tabletter är en mycket effektiv källa till denna viktiga, fettlösliga vitamin och innehåller hela 5000 IE per tablett. Denna vitamin har därmed ett av de högsta näringsvärdena på marknaden och är perfekt om du vill stärka kroppen, få mer ork, energi och förbättra kroppens välmående.
Många människor i Sverige och andra Skandinaviska länder har en brist på vitamin D på grund av solbrist. Detta kan leda till ett sänkt immunförsvar, trötthet och nedstämdhet. D-Vitamin 5000 ie har ett högt innehåll av denna kraftfulla vitamin med mängder av hälsomässiga fördelar. Till exempel kan Vitamin D3 även stärka friska ben (och tänder). Vitamin D3 är ett perfekt tillskott för alla som vill öka sitt näringsintag och energi. Tillskottet är även populärt bland de som tränar regelbundet,  eftersom varje form av träning utgör en påfrestning på ben och leder vilket denna vitamin också hjälper till att stärka.
Vitamin D3 bidrar till att upprätthålla ett optimalt immunsystemet och spelar en viktig roll för cellfunktioner och tillskottet har visat vara myckt effektivt vid brist på Vitamin D. Vitamin D3 innehåller 3 gånger så mycket näringsämnen som vitamin D och är helt naturligt sätt att stärka kroppen under hela året.

FÖRDELAR MED D VITAMIN 5000 IE
• Marknadsledande styrka med 5000 ie
• Enkel lättsvald tablettform
• Endast 1 tablett/dag behövs tack vare det höga näringsvärdet
• Mycket effektivt under vintern eller brist på solljus
• Bidrar till att bibehålla en normal muskelfunktion
• Bidrar till ett stärkt immunförsvar
• Känt som ett av de mest effektiva tillskotten
• D-Vitamin 5000 ie bidrar till stärka skelett och leder

VEM ÄR VITAMIN D3 TABLETTER LÄMPLIGA FÖR?
Vitamin D3 är känt för att vara ett av de mest användbara tillskotten för att förbättra den allmänna hälsan och immunförsvaret. Regelbunden exponering av solljus är viktigt för att vi ska få i oss tillräckliga mängder av D-vitamin men i Sverige är det ofta vanligt att vi drabbas av D-vitaminbrist på grund av mörka årstider.

Ingredienser i Vitamin D3 tabletter 5000 IE
Per Tablett:
Vitamin D3 (kolikalciferol) 5000 IE (2500 % RDA).
Andra ingredienser:
Dikalciumfosfat, mikrokristallint cellulosa, magnesiumstearat, silika.
Lämpligt för
Vegetarianer
Allergener
Inga